Werkwijze

1. Begeleidingstraject (4 maanden)
Bij het intakegesprek (60 minuten) verzamel ik veel gegevens van u. Ik krijg dan een goed beeld van uw leef- en eetgewoontes. We bespreken ook beweging, uw eerdere diëten, wat u wilt bereiken en welke hulp u hierbij van mij wilt hebben. We houden ook een weeg- en meetmoment. We meten dan onder andere uw gewicht, lengte, BMI, spiermassa, vetpercentage en visceraal vet.

We bespreken uw huidige voedingspatroon. Daarna kijken we verder welke verandering nodig is in uw leef- en eetgewoontes. U krijgt een persoonlijke voedingsanalyse en een op u gericht voedingsadvies. Daar hoort ook (indien mogelijk) een bewegingsadvies bij. Veelal zijn er dingen die u gelijk de volgende dag kunt oppakken. Het is leuk om dan snel resultaten te zien. Maar belangrijker is dat u zelf  ‘de regels’ van een gezonde leefstijl dagelijks automatisch gaat toepassen. U houdt een voedingsdagboek bij. De voortgang bespreken we in de vervolgconsulten (30 minuten). Tijdens zo’n consult bespreken we ook problemen, valkuilen, successen en beantwoord ik vragen. We bekijken het eerste of vorige advies. Zetten dat voort of passen het aan.  We houden ook weer weeg- en meetmomenten. Op deze manier krijg u steeds meer inzicht in een gezonde leefstijl. En leert hoe u gezond en vooral lekker kan blijven eten en fit blijft.

2. Begeleidingstraject (2 maanden)
Hetzelfde als ‘Begeleidingstraject (4 maanden)’, maar dan met minder vervolgconsulten en weeg- en meetmomenten.

3. Begeleidingstraject kort
Hetzelfde als ‘Begeleidingstraject (4 maanden)’, maar dan met 1 vervolgconsult en minder weeg- en meetmomenten.

4. Losse (vervolg)consulten
Eenmalig (vervolg)consult. Hier hoort geen persoonlijke voedingsanalyse en voedingsadvies bij. Deze consulten zijn vooral nuttig voor mensen die een langere begeleiding wensen of na beëindiging van het begeleidingstraject nog een eenmalig advies willen of waarbij een motivatiegesprek nodig is.

5. Eenmalig weeg- en meetmoment
Er wordt gewogen en gemeten op onder andere uw gewicht, lengte, BMI, spiermassa, vetpercentage en visceraal vet.

6. Eenmalig voedingsadvies
Een eenmalig voedingsadvies is voor mensen die willen weten hoe ze hun voedingspatroon kunnen verbeteren. En geen interesse hebben in een begeleidingstraject. Dit advies bestaat uit een intakegesprek, weeg- en meetmoment en een voedingsanalyse. Hiervoor houdt u enkele dagen een voedingsdagboek bij. Daarna bespreken we dit en krijgt u een persoonlijk voedingsadvies.

7. Eenmalig voedingsadvies (Sport)
Bent u een sporter? En wilt u alleen uw voeding laten analyseren en heeft u geen interesse in een begeleidingstraject? Dit advies bestaat uit een intakegesprek, weeg- en meetmoment en een voedingsanalyse. We bespreken uw voedingspatroon voor, tijdens en na het sporten en wedstrijden. Daarna krijgt u een persoonlijk sportvoedingsadvies.

8. Voorlichting aan of bij bedrijven/verenigingen
Voorlichting bij uw bedrijf of vereniging aan een groep van mensen. We bepalen het doel dat u met de voorlichting wilt bereiken, bijvoorbeeld gezondere voeding en/of meer beweging.

* De tarieven zijn inclusief btw. Bij bezoek aan huis breng ik reiskosten vanaf 5 km (enkele reis) in rekening. Voor vragen of een afspraak gaat u naar de pagina ‘Contact’.